More Sharing Services

jmEvents

jmEvents realizeaza o serie de evenimente pentru companii si publicul larg - organizare evenimente de divertisment si comunicare, seminarii, lansari, petreceri tematice, team building, concerte, festivaluri, competitii, gale, jam sessions, workshop-uri, academii de vara, master-classes, turnee.

Fiind una dintre cele mai cunoscute organizatii profesioniste din domeniul muzicii si organizarii de evenimente, cu peste 30 de ani de experienta la nivel international si national, jmEvents a adus pe piata showbizului si event-planningului romanesc acel plus de profesionalism de care era nevoie.

Muzica live de calitate, ambianta deosebita si vizibilitatea ridicata sunt doar cateva dintre ingredientele pe care le considera necesare pentru reusita unui eveniment. Creativitatea, experienta, flexibilitatea si placerea de a aduce oamenii impreuna inseamna un plus de imagine si valoare pentru orice eveniment.

jmEvents a impus un nou trend, un suflu nou pe piata romaneasca de corporate events, a oferit un partener responsabil prin servicii de calitate - consultanta, concept, creatie, planificare, management.

Si-a propus sa puna amprenta calitatii in showbiz si organizarea de evenimente si a reusit ! Cu sprijinul Dvs., publicul, clientii, partenerii si de ce nu, prietenii jmEvents.   

Noutati

EUROPAfest 30
Festivalul are loc in Bucuresti, 7-15 iulie.
It's all about live, quality music !
Festivalul prezinta peste 200 de artisti de pe tot globul.  info...

Bucharest International Jazz Competition
8-14.07.2023
editia no. 17. Manifestare singulara in peisajul jazz-ului profesionist din Romania. info...

Summer Music Academy Dinu Lipatti 
stagiu international de pregatire instrumentala la cele mai inalte standarde cu o traditie de 15 ani